Just The Way You Are

berhenti berharap .
Friday, 29 June 2012 | 10:41 | 0 Comelious
Hi awakkkkk :') . Saya Suka awakkk . Tauu kann ? Setiap kali mesej , saya rasa mcm couple ja . Serius saya minat kat awak . Saya jelous bila awak frend dgn kawan saya . Saya takot depa tacle awak . Saya taknak awak kenal depa . Tapi apa hak saya kan nak halang awak . Kita bukan couple pon . Teringin sgt saya nak couple dgn awak . Awak faham saya , awak kenal status family saya . Awakkk !!! Nak tahu sebab apa saya suka awak ? Satunya sebab awak take care about saya . Saya suka cara awak ambil berat pasal saya . Awak marah saya sebab saya tak pi sekola . Awak sweet sgt ! Hari keberapa tah , saya late repl mesej awak . Awak dah marah saya sebab late repl .  Saya suka cara awak marah . Dah tu saya tukar topic lain pulak . Sweet sangat kita time tu . Tapi sayangg , No Relay . If awak tengok fone awak , mesty ada miskol kan ?  Dah buka and tengok miskol dari saya . Time saya kol awak , awak tak ankad . Saya rindu awak tau . Saya tertanya tanya , apa awak buat haa , awak taknak ckp dgn saya ka ? Dah mesej , saya tanya awak kenapa tk answer call tadi . Awak ckp awak keja etc . Semalam kita ada mesej kan ? Last tu , awak ckp kredit awak dah nak abeh and awak malas nak topup . Saya engad saya nak topap kat awak lepas saya balek pada klinik tu , tapi saya tak bawa phune and saya tk engad numbe awak . Soryy :( Kay , saya faham . Awak ! Lebih kurang pukul 11 p.m tadi saya dah tak reply kan mesej awak . Mesej ke berapa tah , saya ajak awak buat fake relay . Tapi awak ckp takmau . Cara awak cakap tu , Buat saya mcm tak pentingg ja dm hidup awak . Rasa mcm nak nanges ja time tu . :'( Sedeh sgt ! Awakkkkkk ! Mana pergi diri awak yng first saya kenal awakk ? Saya nak awak mcm dulu . Yang take care pasal saya . Marah saya bila tk pergi sekola . Sory sebab saya muncul dlm hidup awak :( Bye awakk <3

Budak PB :')

Older Post | Newer Post
Little Owner



Hi , I'm here . My name were given Nur Najiha . Call me jiha or hanza . I'm fiften years and PMR were 2012 .

-I'm Big Bos here-



I LOVE U

-Talk Here-


Shoutbox

-Credits-