Just The Way You Are

First time Terok ceni .
Friday, 15 June 2012 | 00:08 | 0 Comelious
Hi guys :* , Korang sehad ? mesty best ken dapat pi sch after two weeks cuti .
hm , aku dgn akk aku stay rumah je . saked sebab exsident hari isnin 4/6 11.30p.m
. first time weh aku dgn akk aku kena terok ceni . kami kena dkad RR , sebelah peneng port tuh .
aku pon tatau cena laa boleh exsident tuh . aku paling terok . aku kena dkad bahagian muka .
akak aku kena dkad pingang dia . Firstly ceni , kami baru lepas balek pada keja , then nak pegi laa lalu kod rr tuh . lepas je ataih highway tuh , aku tak engad ape dah , tengok 2 ada pokok then langgar teros pokok tue . aku pensan lepas kena tuh . aku sedar pon dkad atas ambulans .Time dkad atas ambulans tue ka ,
ade abg tu tya nama aku , aku tkley nak ckp , then dia bagi pen dgn paper kat aku . aku pon tulis laa nama , ic , umor , alamat aku kat kertas tuh , tetiba enn , aku terpegang dia punya paha laa . HAHA ~ dlm saket tuh , lau aku buka mata time tuh , mesty malu gila enn . HAHA .
tapi stay hospital best weyh . dpt jumpa akk Practikal kat situ , semua comey comey belaka ..
baik laa dieorangg . Rasa mcm nak stay je kat hospital tu , tapi tak best pulak , tak selesa time nak mandi . hee ,  hope korang baca entry nih n doa kan aku dgn akk aku cepat sembuh eh , Aminn :3

| Newer Post
Little Owner



Hi , I'm here . My name were given Nur Najiha . Call me jiha or hanza . I'm fiften years and PMR were 2012 .

-I'm Big Bos here-



I LOVE U

-Talk Here-


Shoutbox

-Credits-