Just The Way You Are

Tanjung Dawai ft Karoke ,
Saturday, 23 June 2012 | 08:08 | 0 Comelious
heuy guys , Best weh hari nih . Firstly aku bangun tido dlm pukul 11.30 centu , then aku lapar , teros cari makan . mak aku ckp , makan la roti dgn air milo tu . so aku pon makan . lepas makan engad nak sambungg tido je . Then mak aku ajak pi kedai sat beli beras dgn barang nak masak . Sampai je rumah abg aku ckp ada org mai . Aku pon tekejut laa , sapa laa mai pulakk ? aku engad pak menakan aku mai . RupaNya marka lama mai . haha . exBujang rumah sebelah laa * Lagi pon dia dah kawen dah , ada ank dah ponn . hee . Dia mai sini pon sebab nak jenguk aku dgn kakak aku , alang alang mak aku sekali laa . Haha ~ akay kay , sambung tadi balek * sembang mia sembang dgn mak aku , dia ajak aku , kakak aku , abg aku keluaq . Aku dgn kak aku pon siap laa , Dah siap tu , dia tya nak pi mana ? Kami pon tatau nak pi mana , first tu engad nak pi mkn Mcd dgn pantai merdeka , Last last tk jadi , kami tembak pi Tanjung Dawai , Sampai ja tangung dawai tu , kami pi makan dulu . Perhh , Sedap kod . Sampai dua pinggan Sorang . HAHA ~ Gemokk laa pulakk * choy ,  Ish , Dia dok men cuit cuit pulakk , Dah tu dok pangel nama aku , tau laa rindu - haha ~ lepas makan tu , pi beli barang sikit bawa balek . Otw nak balek tu , ada la cikaro nih dgn adek dia kod . tatau la aku sapa budak tu * dah laa kat jalan besaq , tak pakai helmet kod . pro dah laa tu ? yng syok nya , ada kat satu jalan nih , ada ayiq , drive tu bawa slow ja . yng cikaro tu bawa laju . kami memang nak bagi kena ayiq tu kad depa . last last kena jugak . HAHA ~ apa lagi , gelak laa kami . memangg syok laa penya org . haha  ~ Jahat kann . Bukan aku kay * haha . jalan mia jalan . tatau nak pi mana dah , kami pi karok pulak dekad seberang jaya . Karok keluarga tuu , Haha ~ Sejam gak laa kami kat situ , Nyanyi mia nyanyi , syok gak laa sora cik abg tu . tapi yng peliknya , dia dok sofa lagi satu tuh , tetiba boleh mai dok sebelah aku . sebab apa pon tatauu . haha ~ aku nyanyi satu dua lagu jaa , Tk syok laa tk ley jerit kuat kuat :( / tapi best laa hangout dgn cik abg nih .lepas abeh karok tu , kami pi lepak rr pulakk , Lalu kod belah kami excident tu . Memang pelik laa , time nak exsident tu , len sgt . Tapi tadak apa pon yng renovet len en ? hee , * lepak rr sampai org abeh azan . tunggu sat 5 minid , kami pi makan pulakk . Makan satay tu . Sodap aeh , Rudi hmpa tk makan * haha - lepas abeh makan tu , kami blah , cik abg tu nak cepat sebab nak gerak balek kl dah . samapi ja kat rumah , dia hantaq balek * dok sat sembang dgn abg aku . 20 minid centu laa , dia nak balek hotel , mandi pa mua * sebelom nak balek tu , kami pi laa salam dia , Abeh dah salam , aku duduk la sat , then dia amek dompet dia , first tu dia wok keluaq rm 1o , Then dia ckp , nak sorang LIMA PULUH . Tekejut denn , Haha * Best weh keluaq dgn cik abg tu . wah wahh <3 Tak ley lupa laa ;)

Abg wan ^-^

Older Post | Newer Post
Little Owner



Hi , I'm here . My name were given Nur Najiha . Call me jiha or hanza . I'm fiften years and PMR were 2012 .

-I'm Big Bos here-



I LOVE U

-Talk Here-


Shoutbox

-Credits-