Just The Way You Are

Be Love with You
Sunday, 1 July 2012 | 14:28 | 0 Comelious



Hay awakk , :) Muahh sikid , Awakk baik lahh . Awak pujuk saya >,<" Saya dah agak , awak mesty cari saya kann ? Awak nak tau tk ? Sehari tu saya tk misscal or mesej awak kann , saya bosan gila . Saya mcm tk wujud ja . Seruis , sehari tu , tkdak mood lansungg . Saya tengok phune je . Mana la naktau kann , kod kod la awak mesej saya . hee xD .. Malam tu awak mesej jugak kann ? Tpi sebelom tu , saya online , awak pon online . Masing masing buat tatau . Last last awak offline . Lepas 5 minid tu , saya pulak offline . Tengok je fone , awak mesej . Mesej awak tu cengini :

 ' Awak : aii , senyap je ,
 ' Saya : senyap jelah , takmampu bersuara .
Blalalala ~ Mesej dgn awak sampai laa awak pujuk saya . Best laa . Actly , Saya tknak berharap dah kat awak . Tapi awak bagi jugak saya mengharap . Tkpa , saya try meneruskan . Awakk !, saya risau sgt kat awak kemaren . Nak tau kenapa ? Time tu kakak saya online , then dia pangel . Saya pon pi laa , then dia tunjuk pict Exsident kat PB . Perhh ~ Saya engadkan awak . So , saya mesej awak , saya tya , awak okay ? Awak tk repl . Saya call awak , awak tk ankad . Gelabah saya tau dakk ? Call laa banyak kali . Tak ankad jugak . Then mesej awak , saya tya " awak tak apa apa kan ? " Mesej tu pon awak tk repl . Saya dah takut . Dlm pukul lima , saya try kol awak . Then awak ankad , happy nya o.O
 ' Awak : Hello ,
 ' Saya : Hello , awak okay ?
 ' Awak : okay ja , kenapa ?
 ' Saya : awak ktmana ?
 ' Awak : dkad rumah , tdi mandi sebb tu tk ankad .
 ' Saya : ohh , okay . Naseb awak tk apa apa ,
 ' Awak : Kenapa ?
 ' Saya : tkda apa la , mesej laa . saya btau kat mesej nt .
Hee xD . Then letak .  Seruis , saya jd gelabah sgt time tu . Saya engadkan awak . Naseb laa bukan awak kann . Awakkkk ! Saya rindu awakk . Bila kita nak jumpa ? Seruis rindu awakk !!
Awakkkkkkkkk ! ILOVEYOU <3


Older Post | Newer Post
Little Owner



Hi , I'm here . My name were given Nur Najiha . Call me jiha or hanza . I'm fiften years and PMR were 2012 .

-I'm Big Bos here-



I LOVE U

-Talk Here-


Shoutbox

-Credits-