Just The Way You Are

Nak mcm ni
Tuesday, 10 July 2012 | 01:46 | 0 Comelious
teringin nak mcm ni oi ,
dok kot tpi pantai .
awww <3
Hi , Syok nya tengok hmpa couple <3 . Sweet sgt . Teringin nk mcm tuh wehh . tpi bila aku dpt ? tunggu mia dok tunggu dahh nih , tpi tkdpat ponn . Jodoh Ohh Jodohhhh . Bila nk mai tatauu ? Teringgi oi nk pangil pangelan Manja Manja nihh . Couple ohh Couple . ' Couple Satu . Kasi manis sama hensom miaa '
HAHA ~ agak agak , dpat tk mcm tu ? Kalau dapat , tabitt laa wehh :) HAHA ~ Mintak mintak laa aku dpat ceni enn , wawahualam . Let's story bebehh . Lepas je aku Break dgn Halif , tkda sapa yng dpt amek hati aku nie . Nak sgt seseorang tuh hadir dlm hidup aku . hmm , mesty hmpa tya en mana pi budak PB tu ? Budak PB tuh ckp , Teman tp mesra jaa . Nak buat cemana lagi , Dah org tuh tk mau tima Cinta aku . Buat apa bagi lagi enn ? haha , Teringin nak date dgn dia weh , agak agak sapa lah kann ? Toing toingg . tangg mana laa aku nk cari Superhero nih haa ? Ada Superbiy tu pon dah diKebas org dahh . Manusia Ohh Manusia . HAHA ~ Hidup kann , nak buat cena lagi oi . SeriusLy aku ckp , Hadir jaa someone tu dlm hidup aku , Mau dok jaga ahh . Lock teroih dia dlm rumahh . HAHA ~ Wengg wengg . Untong untonggg ..

Older Post | Newer Post
Little Owner



Hi , I'm here . My name were given Nur Najiha . Call me jiha or hanza . I'm fiften years and PMR were 2012 .

-I'm Big Bos here-



I LOVE U

-Talk Here-


Shoutbox

-Credits-