Just The Way You Are

Alz Dyz
Saturday, 4 August 2012 | 16:55 | 0 Comelious
Hi awak .. Awak , hubungan kita bermula dari fake relay kann ? dan teros menjadi real relay . Betol tak awak ? hehe , tapi kita memang dah kawan right , and time tu , kita tada apa apa feeling lg punn . Kan kan ? hehe . tapi sebenarnya saya memang ada feeling dgn awak ponn masa first2 kita kenal dulu . Bermula laa dari fake tu , kita rapad kann , awak mintak numbe saya . tunggu apa lagi , saya pon bagi laa . saya engad awak nak mesej saya , tapi tak pon .. :'( sedeh tahuu ~ then saya inbox awak . myb awak baca inbox tu , teros awak mesej saya kan ? awak mesej sya pukul 10.31 malam  2/8 , tapi time tu saya dah tido .. apelah awak nie , hehe =D . saya bangun sahur , tengok mesej awak , happy gila kod , HAHA .. then saya repl .. hm , awak tak rep balek , 3/8 tu saya tak pegi sekola , saya demam and pening kepala , and the same time , saya tenga mesej membe sya , so , saya tak boleh tido lepas bangun sahur tu , tetiba ada mesej , * kejap lagi kta text lain * sya engad mesej membe saya , then sya reply laa * haa okay , aku pon nak tidok balek * tetiba , satu lagi mesej masuk , mesej membe sya , *eh , sampai bapa kali diani reply* saya bukak laa balek mesej sebelom tu , tengok nama awak , Ouhhh , malu nya silap mesej .. = = '' , hahaha .. then awak ckp tak ape .. mesej dgn awakk , sampai laa awak sanggup bawa fone pegi sekola demi saya .. Wahhh , terharu nyaa --' Thanks awakk . hehe . awak mesej , awak ckp ada perhimpunan , takpe laa , lepas perhimpunan tu , mesej balek , tunggu mesej awak , lambat sgt masuk , sya pon tertido . sampai laa pukul 11.30 , hehe .. tengok fone , ada one mesej , buka laa , tengok mesej awak , hehe . awk ckp ada ceramah .. it's okay . haha ~ awak tadek kredit pulak , kawan awk share dgn awak .. baik nya kawan awak tuu ,. hehe ~ next day pulakk , kita mesej sehari . hehe ... petang tu , kita masing masing luahkan perasaan kita right . then awak ckp , awak nak btau something malam tu . sokay , sya tunggu sampai malam . dah malam , sya tya laa , apa yng something tu ? awak ckp , awak malu nak btau . ahaha ~ lawak laa awak nie .. okay .. awak luahkan semua isi hati awak dkad saya right .. last last , awak mintak couple dgn sya .. huishh . Happy gilaa .. senyum sampai ketelinga laa kann . Haha ~ okay , saya terima .. then bermula lahh kehidupan bercouple dgn awak .. Awak begitu sweet .. awakkkk . 4 haribulan , seharikan kita otp , sampai pukul 4 lebih , and that time , kita ada game , sape tido lambat dia menang . haha , lest last awak yang tido dulu . haha . Awakk , lepas raya @ hari rabu kita keluar kann ? first date kita right .. and first time kita jumpa .. Hope that day , kita happy .. awak janji dgn saya awak nak nyanyi lagu dkad saya . okay , saya tunggu awak mia janji tu .. Awak ! harinie awak pegi ipoh . awak pegi hantar barang .. ouhh , saya risau sgt awak . Ipoh tu bukan nya dekad .. Jauh tuu .. act saya taknak bagi awak pegi . tapi yang tu awak kena pegi jugak right .. saya doakan awak selamat sampai and selamat balek .. saya taknak awak jdi apa apa kat tengah jalan sana nt . saya takod kehilangan awak . Awakk .. dgr tak nie , awak bawa moto tu elok elok kay . sampai sana nt , mesej or kol tauu .. Iloveyou dyz !

Muhammad ali mahadi <3

Older Post | Newer Post
Little Owner



Hi , I'm here . My name were given Nur Najiha . Call me jiha or hanza . I'm fiften years and PMR were 2012 .

-I'm Big Bos here-



I LOVE U

-Talk Here-


Shoutbox

-Credits-