Just The Way You Are

1 month 12 days
Friday, 14 September 2012 | 10:43 | 0 Comelious
Miss Him :'>



Sayangg ! Iloveyou .. Tanpa ku sangka , awak boleh tahan dgn perangai saya yang suka merajuk nie kann . Hehe ! Awakk nak tahu takk ? Mesti laa nak kann .. Haha :) . Awak lain mcm ex saya ! Tah ~ Cena nak ckp pon tatauu . Haha ! Awakkkk ! tadi kita meet kat Taman Tengku kann ? Haha ! Comel teramat laa awak . Kesian awak kena baling tepung jagung + sirap + laici . Haha ~ Dah semacam dah bauu awakk tuu :p Dah laa baru balek main futsal . Haha ! Ohsemmm laa :'> Haha ! Kesiann awakk kann kena baling tepungg . Tapa , tunggu real besday awak syg ! Lagi terokk . HAHA ! Awakkkkkk . sorry tauu kalau saya ada buat awak saked hati dgn saya ! Mintak Maaf sgt .. :'/ Bukan saya tak bg awak meet family saya . Tapi nie bukan masa yang sesuai . Nt dah sesuai masanya , saya bawak awak jumpa dgn family saya tauu sygs ! Just wait okay .. ehh , dah laa story pasal nie ! Tak suka . Haha ! Awak awakk ~ First time org marah saya online terlalu lama and berhari hari . nak tahu sapa org tuu ? Awakk laa adz oi ! HAHA ! Tak sangka awak cam tu sayang . Tapi , itu kebaikan jugak kann ! Hmm :( .. Napa awak tak bg saya stay hostel sayangg ? awak dgn kakak saya sama jha ! tak bg saya stay hostel ! atleast , saya nak belajar berdikari laa awakk . Saya minad Kos yang ada dekad situ laa sayang ! Mohon sgt awak bg .. :)

ILOVEYOU <3

Older Post
Little Owner



Hi , I'm here . My name were given Nur Najiha . Call me jiha or hanza . I'm fiften years and PMR were 2012 .

-I'm Big Bos here-



I LOVE U

-Talk Here-


Shoutbox

-Credits-