Just The Way You Are

1 month 12 days
Friday, 14 September 2012 | 10:43 | 0 Comelious
Miss Him :'>



Sayangg ! Iloveyou .. Tanpa ku sangka , awak boleh tahan dgn perangai saya yang suka merajuk nie kann . Hehe ! Awakk nak tahu takk ? Mesti laa nak kann .. Haha :) . Awak lain mcm ex saya ! Tah ~ Cena nak ckp pon tatauu . Haha ! Awakkkk ! tadi kita meet kat Taman Tengku kann ? Haha ! Comel teramat laa awak . Kesian awak kena baling tepung jagung + sirap + laici . Haha ~ Dah semacam dah bauu awakk tuu :p Dah laa baru balek main futsal . Haha ! Ohsemmm laa :'> Haha ! Kesiann awakk kann kena baling tepungg . Tapa , tunggu real besday awak syg ! Lagi terokk . HAHA ! Awakkkkkk . sorry tauu kalau saya ada buat awak saked hati dgn saya ! Mintak Maaf sgt .. :'/ Bukan saya tak bg awak meet family saya . Tapi nie bukan masa yang sesuai . Nt dah sesuai masanya , saya bawak awak jumpa dgn family saya tauu sygs ! Just wait okay .. ehh , dah laa story pasal nie ! Tak suka . Haha ! Awak awakk ~ First time org marah saya online terlalu lama and berhari hari . nak tahu sapa org tuu ? Awakk laa adz oi ! HAHA ! Tak sangka awak cam tu sayang . Tapi , itu kebaikan jugak kann ! Hmm :( .. Napa awak tak bg saya stay hostel sayangg ? awak dgn kakak saya sama jha ! tak bg saya stay hostel ! atleast , saya nak belajar berdikari laa awakk . Saya minad Kos yang ada dekad situ laa sayang ! Mohon sgt awak bg .. :)

ILOVEYOU <3
16.08.2012
Wednesday, 15 August 2012 | 21:11 | 0 Comelious
Hi , harinie first date kami <3


Hi awak . ye , awak laa . takan saya pulak .. Haha ~ awak buat apa tuu ? ouhh , happy kann nak raya nie . btw , puasa cukup tak ? haha , Best nya nak raya , tapi puasa nak pegi dah . tpi next year ada lagi kann ? hehe , mesty sekarang tengah sebok en kemas rumah , nt raya meh rumah aww . Haha ~
btw , dah nak abeh puasa kann ? so , harinie nak pegi bebuka dgn senget saya . ouhh , best nya .. First date , raya nt second date ouhh . Haha ~ tak sabar nie .. nak tahu tak pasal senget saya yang agak sweet tu ? haha ,
Saya suka merajuk dgn dia , tapi dia tatau yang saya merajuk , if nak merajuk jaa , mesti tak bagi . hehe . haritu ada sekali dia off fone , call mia call tak dpt , scandel dia ankad " peti suara " herh , bengang jugak rasanya ! then mesej " off fone , bagus , amalkan selalu . bye " saya pulak off fone , haha ! then dalam sejam centu buka balek , mesej masuk , 14 miskol oi .. Haha ~ then call dia . tya tya , dia ckp b3 dia abeh .. abeh laa sgt . haha .. dia mia pujuk menjadi .. sampai tak jadi merajuk laa dgn dia . see that ! haha .. best ouhh otp dgn dia . dulu kami kerap sgt mesej . tapi sekarang jarang mesej and kerap calling .. dia ada laa ajak mesej , tpi aku yang tamau , sebab aku nak dgr suara dia jaa . ouhh ~! getaq jaa nak hang dgn dia stg . cemana laa en , dah laa aku nie senyap . haha ! nak tauu dakk ? kakak aku jelous aku dgn dia sweet begini ! hahaha . kakak ! aku doakan hg cepat dapat bopred <3 boleh sweet mcm aku nie haa ! hahaha . ouhh , okay laah . hm , sebelum terlupa ! Selamat Hari Raya , Maaf Zahir & Batin ..

Older Post
Little Owner



Hi , I'm here . My name were given Nur Najiha . Call me jiha or hanza . I'm fiften years and PMR were 2012 .

-I'm Big Bos here-



I LOVE U

-Talk Here-


Shoutbox

-Credits-